Σχετικά με το camping Alphios

Το Camping Alphios ιδρύθηκε το 1987 και για 20 χρόνια διατηρεί το ύφος της οικογενειακής επιχείρησης προσφέρoντας ζεστασιά και αμεσότητα στους επισκέπτες του. Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση 24 στρεμμάτων, στην πλαγιά του λόφου της αρχαίας Ολυμπίας, με καταπληκτική θέα, δίνοντας την αίσθηση της ησυχίας και της απομόνωσης. Εκτός από το φιλόξενο περιβάλλον, η επιχείρηση πλαισιώνεται από φιλικό και έμπειρο προσωπικό που φροντίζει με συνέπεια για τη δική σας εξυπηρέτηση και ευχάριστη διαμονή.

Η υπαίθρια διαμόρφωση του camping είναι τέτοια ώστε να παρέχει ευρύχωρες αλλά και απομονωμένες θέσεις, σε ιδανικές γωνιές μέσα στο πράσινο, για τροχόσπιτα και αυτοκίνητα ή μικρότερες θέσεις μπροστά στην πισίνα για μηχανές και σκηνές.

Διαθέτουμε κοινόχρηστη κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρασκευή γευμάτων και για την καθαριότητα του οικιακού εξοπλισμού σας.

Εφόσον όμως επιθυμείτε να δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις ελληνικής κουζίνας, στο εστιατόριο μας μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες σπιτικό γεύμα και να δροσιστείτε με ντόπιο κρασί της αρεσκείας σας. Όσον αφορά το πρωινό, μπορείτε να σερβιριστείτε στο μπαρ του camping ή να παραγγείλετε ένα αναψυκτικό, παγωτό ή καφέ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ για τους «ξενύχτηδες» φροντίσαμε να εφοδιάσουμε το μπαρ με οινοπνευματώδη και ηδύποτα

Διαθέσιμη όλες τις ώρες της ημέρας (όχι το βράδυ, για λόγους ασφάλειας και κοινής ησυχίας) είναι και η πισίνα του camping, η οποία διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση και πλαισιώνεται με τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες για ώρες χαλάρωσης. Στο mini market μπορείτε να προμηθευθείτε τα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και διάφορα σνακ, ψωμί, αναψυκτικά ή γαλακτοκομικά.

Για την ατομική σας καθαριότητα υπάρχουν ευρύχωρες και σύγχρονες τουαλέτες, σε δύο σημεία τουcamping για εύκολη πρόσβαση.

Προτεραιότητα μας είναι να πληρούνται με αυστηρότητα οι προδιαγραφές καθαριότητας και ασφάλειας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Alphios καθώς και οι ώρες κοινής ησυχίας.

Σας εγγυούμαστε την αμέριστη προσοχή μας και σας προσφέρουμε ακριβώς ότι χρειάζεστε για να περάσετε καλά και να ξανάρθετε ή να πείτε και στους φίλους σας για εμάς!